Odredbe i uvjeti korištenja i politika privatnosti

Politika privatnosti​


Ova Politika privatnosti temelji se na Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim zakonima koji uređuju privatnost pojedinca. Navedeno je koje osobne podatke prikupljamo, kako i zašto ih obrađujemo, koristimo i štitimo te koja su vaša prava vezana uz vaše podatke. Privatnost pojedinca i zaštita osobnih podataka temeljna su ljudska prava. Naša je dužnost štititi privatnost pojedinaca čije osobne podatke obrađujemo i pohranjujemo. Odgovorni smo za Vaše podatke, koji se prikupljaju i obrađuju samo kada je to potrebno. MindMint Solutions Ltd pridržava se sljedećih načela kako bi zaštitili privatnost naših poslodavaca, suradnika, klijenata i krajnjih korisnika:


- ne prikupljamo više osobnih podataka nego što je potrebno;

- osobne podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene;

- ne pohranjujemo osobne podatke kada više nisu potrebni;

- nikada ne prodajemo, posuđujemo, distribuiramo ili javno objavljujemo osobne podatke;

- osobne podatke ne šaljemo trećim stranama bez vašeg znanja;

- ne koristimo nikakvo automatizirano profiliranje;

- kontinuirano osiguravamo sigurnu pohranu osobnih podataka.


Ova Pravila privatnosti, kao i web stranica, osmišljeni su kako bi osigurali visoku razinu zaštite osobnih podataka i privatnosti te će se kontinuirano ažurirati i unapređivati. Nakon što pročitate ovu Politiku privatnosti, ako imate pitanja o zaštiti osobnih podataka ili želite podijeliti svoje ideje i preporuke, kontaktirajte nas na info@mindmint.eu.


Ova Politika privatnosti ažurirana su 10. Srpnja 2024.


Lijep pozdrav, 

MindMint Solutions d.o.o.


VODITELJ OBRADE PODATAKA

MindMint Solutions doo prikuplja i obrađuje osobne podatke te tako obavlja ulogu voditelja obrade podataka. Uloga voditelja obrade je točno odrediti svrhu i načine obrade osobnih podataka te osigurati Vašu privatnost:

MindMint Solutions d.o.o..

Ulica Tuja 6

HR-31000 Osijek

OIB (ID): 74320051841


PRIKUPLJANI PODACI

Sukladno GDPR-u i drugim zakonima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka, MindMint Solutions prikuplja samo one osobne podatke koji su nužni za ispunjavanje zakonskih i ugovornih obveza.


To uključuje dijeljenje vaših osobnih podataka s: Google Ireland (Google) u svrhu ciljanog relevantnog oglašavanja, pohrane i obrade podataka, SendGrid Inc. u svrhu slanja marketinške e-pošte,  Odoo S.A  (mindmint.eu) i  Hetzner Online GmbH (mindmint.tech, mindmint.biz) u svrhu obrade podataka web obrazaca i hostinga web stranica.


Dijeljenje vaših osobnih podataka s trećim stranama ne provodi se bez vašeg pristanka (npr. prihvaćanjem kolačića, prihvaćanjem uvjeta i odredbi) ili temeljem legitimnog interesa.


Kako prikupljamo podatke:


Kada pošaljete upit putem naše web stranice, pretplatite se na naše mailing liste ili nam pošaljite e-mail izravno na našu e-mail adresu.


Kada pošaljete upit putem naše web stranice ili se pretplatite na našu listu za slanje e-pošte, tražimo od vas vaše ime i adresu e-pošte (po izboru naziv tvrtke i adresu tvrtke).


Ove podatke koristimo kako bismo odgovorili na vaš upit, uključujući pružanje svih traženih informacija o našim proizvodima i uslugama. Također vam možemo poslati e-poštu nekoliko puta nakon vašeg upita kako bismo pratili vaš interes, isporučili promotivne ponude i osigurali da smo zadovoljavajuće odgovorili. To ćemo učiniti na temelju našeg legitimnog interesa da pružimo točne informacije prije prodaje. Privolu možete opozvati putem značajke za otkazivanje pretplate u e-poruci.


Vaš se upit pohranjuje i obrađuje putem integriranih značajki Odoo S.A. i isporučuje MindMint Solutions na siguran način.Odoo S.A. (mindmint.eu) osigurava zaštitu privatnosti (Politika privatnosti: https://www.odoo.com/privacy). Hetzner Online GmbH (mindmint.tech, mindmint.biz) osigurava zaštitu privatnosti (Politika privatnosti: https://www.hetzner.com/legal/privacy-policy/)


reCAPTCHA se koristi kao oblik automatizirane obrade, ali prvenstveno se koristi za razlikovanje ljudskih korisnika od botova, a ne za donošenje odluka ili profiliranje.


Kada se vaš upit obrađuje putem rezerviranja termina u Google kalendaru, vaši osobni podaci zaštićeni su Googleovim pravilima o privatnosti https://policies.google.com/privacy.


Kada kupite/naručite proizvod s naše web stranice putem obrasca za narudžbu


Kada kupite/naručite proizvod od nas online, putem našeg obrasca za narudžbu, tražimo od vas vaše ime,  adresu e-pošte, podatke o vašoj tvrtki:  PDV ID, adresu, specifičnu radnu zakladu vaše tvrtke, imena i uloge izvršnih direktora tvrtke i druge posebne pojedinosti o vašem radnom okruženju. Također bilježimo Vašu IP (Internet Protocol) adresu, koja je adresa Vašeg računala na Internetu.


Koristit ćemo vaše podatke kako bismo vam poslali prodajnu ponudu za naše usluge putem e-pošte. Također ćemo vam poslati potvrdu putem e-pošte i možemo upotrijebiti vašu e-poštu da vas kontaktiramo u vezi s kupnjom.


Ovi podaci su nam potrebni kako bismo obradili vašu uplatu, isporučili vaše proizvode ili usluge i ispunili naš ugovor s vama.


Vaši se podaci pohranjuju na našoj web stranici i na našem poslužitelju u oblaku, koji se nalaze unutar Europske unije.


reCAPTCHA se koristi kao oblik automatizirane obrade, ali prvenstveno se koristi za razlikovanje ljudskih korisnika od botova, a ne za donošenje odluka ili profiliranje.


Podatke o vašoj narudžbi čuvamo na neodređeno vrijeme jer licence koje prodajemo za naše proizvode ne istječu.


Također vam možemo poslati e-poruku nekoliko puta nakon vaše narudžbe kako bismo pratili vaš interes, isporučili promotivne ponude i osigurali da smo odgovorili na vaše zadovoljstvo. To ćemo učiniti na temelju našeg legitimnog interesa da pružimo točne informacije prije prodaje. Privolu možete opozvati putem značajke za otkazivanje pretplate u e-poruci.


SIGURNOST OSOBNIH PODATAKA

Prilikom prikupljanja osobnih podataka, MindMint Solutions osigurava da su osobni podaci zaštićeni od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa trećih strana osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili na drugi način obrađuju, a sve temeljem našeg legitimnog interesa da pružimo točne informacije prije prodaje.


To se postiže odgovarajućim tehničkim i organizacijskim mjerama kako bi se osigurala sigurnost, cjelovitost i povjerljivost osobnih podataka. Prikupljanje i obrada osobnih podataka obavlja se na način koji osigurava odgovarajuću sigurnost i povjerljivost u njihovoj obradi te omogućuje učinkovitu primjenu načela zaštite podataka, smanjujući količinu podataka, opseg njihove obrade, rok pohrane i njihovu dostupnost. Poduzete su sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječilo slučajno ili nezakonito uništenje, gubitak, izmjena, neovlaštena uporaba, otkrivanje ili pristup trećih osoba podacima. Svi kontrolori i izvršitelji obrade dužni su čuvati osobne podatke potpisom izjave o povjerljivosti podataka.


PRISTUP OSOBNIM PODACIMA

MindMint Solutions omogućuje pristup Vašim osobnim podacima samo vanjskim suradnicima koji djeluju kao podizvođači obrade podataka prema izričitim uputama čime osiguravaju visoku razinu zaštite Vaših osobnih podataka. Ovi poslovni suradnici dužni su čuvati povjerljivost u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka, ovom Politikom i potpisanim ugovorima, kojima je određeno postupanje s Vašim osobnim podacima, odnosno ne smiju osobne podatke obrađivati bez priopćenja niti ih prosljeđivati trećim osobama. Omogućavanje pristupa osobnim podacima drugim pravnim ili fizičkim osobama u skladu je sa svrhom prikupljanja podataka i važećim propisima.


Osobni podaci neće se prosljeđivati trećim stranama u svrhe izravnog marketinga osim ako se ne da izričit pristanak. U određenim okolnostima, kada relevantni propisi zahtijevaju, MindMint Solutions je zakonski dužan proslijediti osobne podatke. Pravna obveza može proizaći iz nacionalnih ili EU zakona.


TEHNOLOGIJE


Koristimo sljedeće tehnologije:


GOOGLE WORKSPACE (EMAIL, pohrana podataka, urpavljanje događajima i video konferencije)


Koristimo Google Workspace za upravljanje našim poslovnim operacijama, uključujući komunikaciju e-poštom, pohranu dokumenata, upravljanje događajima (kalendar), suradnju (meet) i druge usluge.


Google Workspace pruža Google LLC, koji djeluje kao izvršitelj obrade podataka u naše ime. Google je predan održavanju sigurnosti i povjerljivosti vaših osobnih podataka.

 

Googleova pravila o privatnosti potražite na sljedećoj poveznici: https://policies.google.com/privacy


SENDGRID


Koristimo Sendgrid za komunikaciju e-poštom za pružanje ažuriranja, biltene (newsletters), transakcijske poruke ili marketinške komunikacije.


Kako bismo isporučili e-poštu našim klijentima, određeni osobni podaci, uključujući adrese e-pošte, ime, prezime i moguće druge podatke za kontakt, mogu se dijeliti sa SendGridom.


SendGrid obrađuje osobne podatke koje prima od nas u svrhu dostave e-pošte, praćenja otvaranja i klikova, upravljanja zahtjevima za otkazivanje pretplate i pružanja analitike povezane s kampanjama e-pošte.


Poduzimamo odgovarajuće sigurnosne mjere kako bismo zaštitili osobne podatke koji se prenose i pohranjuju na SendGridu, uključujući enkripciju i kontrole pristupa.

Za Sendgridova pravila o privatnosti pogledajte sljedeću vezu:https://www.twilio.com/en-us/legal/privacy?_gl=1*1u3exc3*_ga*ODcxODUzNTg1LjE2OTc2MTUwOTk.*_ga_8W5LR442LD*MTcxMjg1MDk0Ni4yNS4wLjE3MTI4NTA5NDguMC4wLjA.


Dodatak o zaštiti podataka opisuje više o tome kako Sendgrid obrađuje korisnički sadržaj: https://www.twilio.com/en-us/legal/data-protection-addendum


GOOGLE ANALYTICS


Naša stranica koristi Google Analytics koju pruža Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska ("Google") za usluge mjerenja prometa. Ovako prikupljeni podaci ne mogu identificirati posjetitelja stranice te se svi podaci koriste isključivo u statističke svrhe. Ukoliko želite navedenim servisima zabraniti spremanje kolačića, to možete učiniti na sljedećoj poveznici:


Google Analytics - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout


GOOGLE reCAPTCHA


Naša web stranica koristi uslugu reCAPTCHA v3 koju pruža Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska ("Google") za zaštitu od zlouporabe posjetitelja koji nisu ljudi (botovi) i za sprječavanje neželjene pošte.


PAŽNJA: u sklopu ove usluge podaci se prenose u SAD ili se takav prijenos ne može isključiti.


Prilikom pokretanja usluge reCAPTCHA vaš preglednik uspostavlja vezu s Googleovim poslužiteljima. To omogućuje Googleu da sazna da je našoj web stranici pristupljeno s vaše IP adrese.


Svrha usluge reCAPTCHA je provjeriti je li unos podataka na našoj web stranici napravljen ljudskim ili automatiziranim programom. U tu svrhu reCAPTCHA analizira ponašanje posjetitelja web stranice na temelju različitih značajki. Takva analiza počinje automatski čim posjetitelj dođe na našu web stranicu. Kako bi analizirala, reCAPTCHA procjenjuje različite informacije.


Podaci prikupljeni tijekom analize prosljeđuju se Googleu i Google ih koristi. reCAPTCHA analize izvedene u potpunosti u pozadini.


Za obavljanje usluge koriste se kolačići. Ovi kolačići trebaju jedinstveni identifikator za potrebe praćenja. Prema Googleu, IP adresa nije povezana s drugim podacima s drugih Googleovih usluga osim ako niste prijavljeni na svoj Google račun dok koristite reCAPTCHA dodatak za preglednik.


Više informacija o Googleovoj reCAPTCHA usluzi možete pronaći na: https://developers.google.com/recaptcha/


Googleova pravila o privatnosti potražite na sljedećoj poveznici: https://policies.google.com/privacy


KOLAČIĆI

Politika korištenja kolačića može se pronaći pod Izjavama o kolačićima


ZADRŽAVANJE OSOBNIH PODATAKA

Obrada osobnih podataka provodi se do ostvarenja svrhe obrade osobnih podataka, nakon čega MindMint Solutions prestaje s obradom osobne podatke. Osobni podaci pohranjuju se na način propisan zakonskim propisima o arhiviranju.


VAŠA PRAVA

Kako biste ostvarili svoja prava navedena u nastavku, možete nas kontaktirati pisanim putem ili putem e-pošte koristeći naše kontakt podatke navedene na našoj web stranici:


  • PRAVO PRISTUPA Vašim osobnim podacima;
  • PRAVO NA ISPRAVAK Vaših osobnih podataka;
  • PRAVO NA BRISANJE Vaših osobnih podataka;
  • PRAVO NA OGRANIČENJE obrade Vaših osobnih podataka;
  • PRAVO NA PRIGOVOR na obradu Vaših osobnih podataka.


Pravo na pristup osobnim podacima


Korištenjem pisane privole korisnika (npr. putem e-maila), MindMint Solutions, kao voditelj obrade, korisniku omogućuje pristup osobnim podacima koji se o njemu obrađuju, informira ga o svrsi obrade, vrstama obrađenih podataka, primateljima ili kategorijama ili primateljima kojima su osobni podaci otkriveni ili će biti otkriveni, procijenjeno razdoblje obrade ili kriteriji korišteni za određivanje tog razdoblja.


Pravo na ispravak netočnih podataka


MindMint Solutions će kao voditelj obrade omogućiti ispravak netočnih osobnih podataka u svakom pojedinačnom slučaju kada se utvrdi da su prikupljeni osobni podaci netočni ili su promijenjeni.


Pravo na brisanje osobnih podataka


MindMint Solutions će izbrisati osobne podatke korisnika u sljedećim slučajevima:


a) kada osobni podaci korisnika više nisu potrebni za postizanje svrhe obrade, tj. prestanak svrhe obrade osim ako posebnim zakonom nije propisan rok pohrane osobnih podataka (primjerice kada je posebnim zakonom propisana trajna pohrana podataka);

b) kada korisnik povuče svoju privolu kao pravnu osnovu za obradu podataka, a ne postoji druga pravna osnova za obradu podataka;

c) kada se korisnik protivi obradi podataka (vidi više pod Pravo na prigovor);

d) kada su osobni podaci nezakonito obrađeni;

e) kada se osobni podaci moraju izbrisati kako bi se ispunile pravne obveze prema zakonu Europske unije ili zakonu države članice kojem podliježe voditelj obrade podataka.


Pravo na ograničenje obrade podataka


MindMint Solutions će ograničiti obradu osobnih podataka u slučajevima kada korisnik osporava točnost podataka, obrada je protuzakonita i korisnik se protivi brisanju podataka nastojeći umjesto toga ograničiti njihovu upotrebu, kada voditelj obrade više ne treba osobne podatke za obradu, ali korisnik traži podatke za ispunjavanje zakonskih uvjeta kao i kada se korisnik protivi obradi osobnih podataka uključujući izradu korisničkih profila.


Pravo na prigovor


Korisnik ima pravo prigovoriti obradi svojih osobnih podataka ako podaci nisu zakonito obrađeni od strane voditelja obrade. U tom će slučaju MindMint Solutions, kao voditelj obrade podataka, prestati obrađivati osobne podatke.


KONTAKT PODACI

Za sva pitanja vezana uz obradu Vaših osobnih podataka obratite nam se na jedan od kontakata dostupnih na https://mindmint.eu/.


PRAVO NA ŽALBU NADLEŽNOM TIJELU

Žalbu možete podnijeti izravno nadležnom nadzornom tijelu u bilo kojem trenutku, posebno u zemlji EU-a u kojoj živite, radite ili u kojoj se dogodila navodna povreda ako smatrate da je naša obrada vaših osobnih podataka nezakonita. Izravni kontakti nadležnog nadzornog tijela u Republici Hrvatskoj su:


AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)

Selska cesta 136

HR - 10 000 Zagreb

Telefon: +385 1 4609 000

Fax: +385 1 4609 099

E-mail: azop@azop.hr

Web: http://www.azop.hr


POBOLJŠANJE POLITIKA PRIVATNOSTI

MindMint Solutions obvezuje se da će povremeno pregledati i ažurirati Politiku privatnosti kako bi osigurao da je točna i ažurna. MindMint Solutions zadržava pravo izmjene sadržaja ako to smatra potrebnim. Promjene će biti pravodobno priopćene na web stranici ili na drugi prikladan način u skladu s načelom transparentnosti.

Odredbe i uvjeti korištenja


1. Prihvaćanje uvjeta

Pristupom ili korištenjem usluga koje se pružaju na ovoj web stranici, suglasni ste da ćete se pridržavati sljedećih uvjeta i odredbi. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, ne možete koristiti naše usluge.

2. Opis usluge

MindMint Solutions Ltd. pruža prilagođene pakete dokumentacije na temelju zahtjeva klijenata. Ova usluga se pokreće putem online obrasca. Nakon što se obrazac pošalje, kupci će biti kontaktirani putem e-pošte s prodajnom ponudom za traženu dokumentaciju.

3. Proces naručivanja

  • Kupci moraju točno ispuniti online obrazac kako bi započeli proces naručivanja.
  • Nakon podnošenja obrasca, MindMint Solutions Ltd. dostavit će kupcu prodajnu ponudu putem e-pošte.
  • Narudžbe se smatraju konačnima kada kupac prihvati prodajnu ponudu.

4. Točnost, pogreške i dostupnost

  • Naš izbor usluga i proizvoda na web stranicama stalno se mijenja. Možemo naići na kašnjenja u ažuriranju informacija na web stranicama i u našem oglašavanju na drugim web stranicama, a roba ili usluge koje se nude na našim web stranicama mogu biti nedostupne, krivo cijenjene ili netočno opisane.
  • Ne možemo jamčiti točnost i potpunost bilo koje informacije, uključujući cijene, slike proizvoda, specifikacije, dostupnost i usluge. Zadržavamo pravo, u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti informacije i ispraviti sve pogreške, netočnosti ili propuste.

4. Plaćanja

  • MindMint Solutions Ltd. ne nudi online plaćanja. Podaci o plaćanju i načini plaćanja bit će navedeni u prodajnoj ponudi putem e-pošte nakon podnošenja narudžbenice.
  • Zadržavamo pravo odbiti ili otkazati vašu narudžbu u bilo kojem trenutku iz različitih razloga, uključujući, ali ne ograničavajući se na: dostupnost proizvoda ili usluge, pogreške u opisu ili cijeni proizvoda ili usluge, pogrešku u vašoj narudžbi ili druge čimbenike.
  • Zadržavamo pravo odbiti ili otkazati vašu narudžbu ako sumnjamo na prijevaru, neovlaštenu ili nezakonitu transakciju.

5. Povrat novca

  • Zbog prirode naših predložaka dokumentacije i alata za dokumentaciju, MindMint Solutions Ltd. ne nudi povrat ni pod kojim okolnostima nakon što je narudžba poslana i vaš predložak isporučen. Kupnjom naših predložaka dokumentacije ili kompleta alata, prihvaćate i slažete se s uvjetima navedenim u nastavku. MindMint Solutions Ltd. ne nudi nikakav povrat nakon što je narudžba postavljena i dokumenti su isporučeni kupcu.
  • Okolnosti koje bi nam omogućile da ponudimo povrat novca za kupljeni predložak u roku od 300 dana od kupnje, a koje su sljedeće: Proizvod vam nije isporučen ILI Ne možete otvoriti predložak.

6. Komunikacija

  • Sva komunikacija u vezi s narudžbama, ponudama i drugim povezanim pitanjima odvijat će se putem e-pošte.

7. Odgovornosti kupca

  • Kupci su odgovorni za pružanje točnih i potpunih podataka u online obrascu.
  • Kupcima se savjetuje da pažljivo pregledaju prodajnu ponudu prije prihvaćanja.

8. Intelektualno vlasništvo

  • Prilagođena dokumentacija koju pruža MindMint Solutions Ltd. je intelektualno vlasništvo MindMint Solutions Ltd.
  • Nakon plaćanja, MindMint Solutions vam daje neekskluzivno, trajno, ograničeno pravo korištenja dokumenta/dokumentacije u cijelom svijetu, isključivo na način koji je ovdje izričito naveden. Sva prava koja ovdje nisu izričito dana su pridržana.
  • Ovlašteni ste koristiti dokument/dokumentaciju isključivo za potrebe Vašeg poslovanja.
  • Strogo je zabranjeno korištenje dokumenta ili dokumentacije u komercijalne svrhe iz bilo kojeg razloga ili u bilo koju svrhu koja nije povezana s vašim internim poslovanjem.

9. Povjerljivost

  • Svi podaci dobiveni od kupaca tijekom postupka narudžbe smatraju se povjerljivima.
  • MindMint Solutions Ltd. se obvezuje čuvati povjerljivost podataka o kupcima i neće ih otkrivati trećim stranama, osim u slučajevima propisanim zakonom.

10. Odricanje od odgovornosti

  • MindMint Solutions d.o.o. . odriče se bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u pogledu točnosti, potpunosti ili prikladnosti informacija navedenih u paketima dokumentacije.
  • Web stranice i proizvode koristite na vlastitu odgovornost. Web stranice i proizvodi nude se "KAKVI JESU" i "KAKO SU DOSTUPNI".

11. Ograničenje odgovornosti

  • MindMint Solutions d.o.o.., njegovi direktori, zaposlenici, partneri, agenti, dobavljači ili podružnice, neće biti odgovorni za bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posebnu ili posljedičnu štetu koja proizlazi iz korištenja ili nemogućnosti korištenja naših usluga ili informacija koje pružamo .

12. Privatnost

  • S podacima o klijentima postupat ćemo u skladu s našom Politikom privatnosti.

13. Mjerodavno pravo

  • Ovi uvjeti uređeni su zakonima Hrvatske (HR). U slučaju spora isključivo su nadležni hrvatski sudovi.

14. Promjene Uvjeta

  • MindMint Solutions d.o.o. zadržava pravo ažuriranja ili izmjene ovih uvjeta i odredbi u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Kontakt podaci:

MindMint Solutions d.o.o.. 

Ulica Tuja 6 

HR-31000 Osijek 

OIB (ID): 74320051841 


Deklaracija kolačića

Ova stranica koristi kolačiće. Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i reklama, pružanje značajki društvenih medija i analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašem korištenju naše stranice s našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku, koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali ili prikupili kao rezultat vašeg korištenja njihovih usluga.

Web stranica može koristiti kolačiće, male tekstualne datoteke, kako bi poboljšale korisničko iskustvo.


Zakon nam dopušta pohranjivanje kolačića na vaš uređaj ako su oni nužno potrebni za rad ove stranice. Za sve ostale vrste kolačića potreban nam je vaš pristanak.


Ova stranica koristi različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se pojavljuju na našoj web stranici.


Navedite svoj ID privole i datum kada nas kontaktirate u vezi s privolom.
U svakom trenutku možete promijeniti ili povući svoj pristanak na Izjavu o kolačićima na našoj web stranici

Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: www.mindmint.eu , and www.mindmint.tech separately.

Popis kolačića koji se koriste na​ www.mindmint.tech web stranici:

​Web stranica www.mindmint.tech ne koristi kolačiće za izvedbu ili funkcionalnost. Mogu se koristiti strogo nužni kolačići, ali oni ni na koji način neće pratiti ponašanje ili aktivnost korisnika.

Popis kolačića koji se koriste na​ mindmint.eu web stranici:

Strogo neophodni kolačići

Neophodni su za normalno funkcioniranje web-mjesta ili za pristup određenim značajkama, poput mogućnosti prijave, dodavanja stavki u košaricu u internetskoj trgovini ili kupnje stvari na internetu. Strogo nužni kolačići obično su kolačići prve strane i za njih nije potreban pristanak korisnika.


Ime​ProviderSvrhaIstek​Tip​
CookieScriptConsent [x4]Cookie ScriptPohranjuje stanje pristanka kolačića korisnika za trenutnu domenu1 godinaHTTP Cookie
session_id
mindmint.euČuva stanja korisnika na svim zahtjevima stranice.7 godinaHTTP Cookie

frontend_lang

mindmint.eu

Koristi se u kontekstu s postavkom jezika na web stranici. Olakšava prijevod na preferirani jezik posjetitelja.

1 godina

HTTP Cookie



Funkcionalni kolačići

Koriste se za poboljšanje performansi web stranice jer bez njih određene funkcije možda neće biti dostupne. Omogućuju pamćenje korisničkih preferencija i postavki.

Ime​ProviderSvrhaIstek​Tip​
tzmindmint.euSadrži vremensku zonu korisnika.SesijaHTTP Cookie

ugid

Unsplash

Neophodan za implementaciju video sadržaja na web stranici.

1 godina

HTTP Cookie


Kolačići performansi


Kolačići performansi nadziru izvedbu stranice i prate radnje korisnika, mogu brojati posjete stranici, ispitati koliko je vremena korisnik proveo na web stranici, kao i analizirati brzine učitavanja kako bi se poboljšala izvedba web stranice. Kolačići izvedbe mogu biti i prve strane

Ime​ProviderSvrhaIstek​Tip​
_ga
mindmint.euNaziv ovog kolačića povezan je s Google Universal Analytics - što je značajno ažuriranje Googleove najčešće korištene usluge analitike. Ovaj se kolačić koristi za razlikovanje jedinstvenih korisnika dodjeljivanjem nasumično generiranog broja kao identifikatora klijenta. Uključen je u svaki zahtjev stranice na web mjestu i koristi se za izračunavanje podataka o posjetiteljima, sesijama i kampanjama za izvješća o analitici web mjesta. 1 godina 1 mjesec
HTTP Cookie

_ga_EMH3FZ4M0N

mindmint.eu

Ovaj kolačić koristi Google Analytics za održavanje stanja sesije.

1 godina 1mjesec

HTTP Cookie